YHTEISTYÖKUMPPANEIDEMME TARJOAMAT EDUT KASSAN VAKUUTETUILLE

Porin KTV:n sairauskassa on neuvotellut erilaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä etuuksia kassan vakuutetuille. Voit saada alennusta esim. fysioterapiasta, hieronnasta ja liikuntapalveluista yhteistyökumppaniemme meille tekemien tarjousten perusteella.

Etuudet saat suoraan palveluntuottajalla asioidessasi. Muista esittää lisäetuuskorttisi tai mobiilikorttisi jäsenyyden tunnistamista varten ja saadaksesi alennuksen.

Klikkaamalla yrityksen otsikkoa pääset tutustumaan yrityksen nettisivuihin ja palveluihin.

TURVAN VAKUUTUSEDUT

  • Turva tarjoaa JHL:n jäsenille omat liittoetunsa ja vakuutuksensa. JHL:n jäsenenä sinulla on mm. vapaa-ajan matkustaja-, tapaturma- ja ammatillinen vastuuvakuutus liiton puolesta. Katso tarkemmin jhl.fi

  • Eläkkeelle jäätyäsi voit kysyä Juha-Pekka Furuholmilta 044 538 8081 tarjousta esim. Turvan matka- ja tapaturmavakuutuksista, ja muista eduista Porin KTV:n sairauskassan vakuutetuille. Turvan otsaketta klikkaamalla pääset Porin toimipisteen yhteystietosivulle.

FYSIO ATHLETIC

FRIITALA GYM

  • Friitala Gym on kuntosali Ulvilan ytimessä, entisessä nahkatehtaassa (C-rappu 3. krs.). Friitala Gym tarjoaa Porin KTV:n sairauskassa vakuutetuille-10% kaikista kuntosalikorteista ja ohjaustunneista. Muista ilmoittaa olevasi Porin KTV:n sairauskassan jäsen, ja esittää lisäetuuskorttisi etuuden saamiseksi. 

PORIN KUNTOPRO

  • Porin KuntoPro tarjoaa Porin KTV:n sairauskassan vakuutetuille 10-kortin hintaan 60€ (norm. 70€). Kortin käynnit käyvät sekä kuntosalille että ryhmäliikuntaan. Kortti on voimassa 3kk ostohetkestä. Yhteystiedot ja muuta infoa löytyy osoitteesta www.kuntopro.fi

  • Muista ilmoittaa olevasi kassan jäsen, ja esittää kassan lisäetuuskortti etuuden saamiseksi käynnin yhteydessä. Kaikki yrittäjät löytyvät saman katon alta osoitteesta Sampolantie 22, 28370 Pori.

TERVEYSPANKKI

  • Terveyspankki Harjavallassa tarjoaa Porin KTV:n sairauskassan jäsenille/vakuutetuille 5 euron alennuksen kaikista hoidoista (mm. hieronta, ortopedinen osteopatia ja fysioterapia). Muista ilmoittaa olevasi kassan jäsen, ja esittää kassan lisäetuuskortti etuuden saamiseksi käynnin yhteydessä. Liitteenä Terveyspankin esite kassalaisille LIITE

FYSIOPANKKI

  • Fysiopankki Raumalla tarjoaa Porin KTV:n sairauskassan jäsenille/vakuutetuille 8 euron alennuksen 60 minuutin fysioterapiasta, eli tunnin hinta kassan jäsenille on 64 euroa (norm. 72 €). Muista ilmoittaa olevasi kassan jäsen, ja esittää kassan lisäetuuskortti etuuden saamiseksi käynnin yhteydessä.